ще има днес и в България. Междувременно вече има и

...
ще има днес и в България. Междувременно вече има и
Коментари Харесай

Задочна престрелка между българските политици в изказванията за Украйна


ще има през днешния ден и в България. Междувременно към този момент има и реакции от страна на българските политици.

Ето каква оценка дават една на войната от ГЕРБ-СДС, от новата коалиция „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ (ПП-ДБ) и от Българска социалистическа партия.

„ Осъждането е фактор, който на Украйна. Но ние желаеме с изключение на на Украйна, да оказваме помощ и на България. Да бъдем един до друг с целия либерален свят. В същото време неуверената им позиция не даде опция на държавното управление на Кирил Петков, което дружно с Българска социалистическа партия и „ Възраждане “, не одобриха закон препоръчан от нас, с цел да дадем и да получим оръжие “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.



„ Ще поставим всички старания да подсигуряваме спазването на решението на Народното събрание за оказване на на Украйна. Ще изведем като главен приоритет в своята управническа стратегия политиката за унищожаване на всички форми на взаимозависимост, в това число енергийна, на накърнимост, навлизане и въздействие от страна на Кремълския режим в България “, се споделя в позицията на ПП-ДБ.



„ Поведението на България по отношение на войната през тази година е било спорно поради и неналичието на постоянно държавно управление. България може даже да бъде основател на такава политика, в случай че имаме повече самочувствие и темперамент – за нас задачата е мир, а не война “, написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР