Ще има дипломатически отговор под една или друга форма към

...
Ще има дипломатически отговор под една или друга форма към
Коментари Харесай

Петков: Ще има дипломатически отговор към изявленията на руския посланик у нас

Ще има дипломатически отговор под една или друга форма към изказванията на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова. Това разгласи министър председателят Кирил Петков след съвещанието на Министерския съвет, където е дискутирана тази тематика.

„ Не е задоволително по никакъв метод непознат дипломат да приказва от името на българския народ против българското правителство”, е позицията на министър-председателя, осведоми " Нова ".

" Народът на България не поддържа реториката и дейностите на своето държавно управление във връзка с специфичната интервенция в Украйна ", съобщи Митрофанова преди дни. Посланикът загатна, че по време на визитата на ръководителя на Пентагона Лойд Остин в България, е имало антинатовски манифестации в поддръжка на Русия.

" Получаваме и писма за поддръжка, а в интернет доста хора сами превеждат нашите уеб страници от съветски на български ", акцентира Митрофанова.

Препомняме, че България разгласи 10 съветски дипломати, упълномощени у нас, за личност нон грата, като им даде 72-часов период да изоставен страната.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР