Ще го взема войник, да дойде на учение и тогава

...
Ще го взема войник, да дойде на учение и тогава
Коментари Харесай

Каракачанов: Ще взема Волен Сидеров войник и ще видим

" Ще го взема боец, да пристигна на обучение и тогава ще приказваме. " Така министърът на защитата Красимир Каракачанов отговори с усмивка на журналистически въпрос по какъв начин ще разяснява следващите нападки на водача на „ Атака “ Волен Сидеров. Вицепремиерът бе с министър-председателя Бойко Борисов на образователния полигон „ Ново село “, където се организира тактическо обучение с бойни стрелби с присъединяване на над 800 военнослужещи от въоръжените сили на България, Албания, Гърция, Северна Македония и Съединени американски щати.

Преди това министър председателят бе помолен да разяснява намаляването на дотацията за партиите и предлагането на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за 0 лв. дотации.

" И за какво би трябвало да разясня? Има ли държавно решение, не предложение, а решение. Подписано от мен, от вицепремиера Каракачанов, за 1 лев дотация. Такава, каквато две години Слави Трифонов ни триеше на главите на всички. И вие нито един път не нарекохте това популизъм ", обърна се Борисов към присъстващите публицисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР