Ще го превърнем от символ на корупция в символ на

...
Ще го превърнем от символ на корупция в символ на
Коментари Харесай

Нинова: Можем да върнем достойнството и перспективата на Благоевград

Ще го превърнем от знак на корупция в знак на благоденствие

“Първият ми мандат като народен представител беше тук - сложен, само че пълностоен, с доста човешки другарства, останали и до през днешния ден. Където и да бях по-късно, част от сърцето ми остана в Пиринския край. Боли ме, че Благоевград не развива опциите и капацитета, които има –човешки, стопански, за просвета, за произвеждане, за просвета. Тук има хиляди млади хора- студенти. Боли ме, че при тези благоприятни условия за развиване, тук е една от най-ниските междинни работни заплати в страната. Искаме този капацитет да се употребява и да превърнем Благоевград от знак на корупция в знак на благоденствие за благоевградчани ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Благоевград, където бе, с цел да поддържа и открие акцията на претендента за кмет Румен Томов и листата за общински съветници на Българска социалистическа партия, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите й предизвикването пред претендентите е да върнат достолепието на благоевградчани и да осъществят вероятността за града. “Всеки може да се открие в програмата на нашите претенденти и себе си, и фамилията си. Искаме общинско, държавно опазване на здравето. Искаме не концесии, а общински сдружения, с цел да бъде услугата за вас по-евтина. Искаме общински жилища за младите фамилии, професионални учебни заведения и подготовка, обвързана с стопанската система, с цел да могат младежите да работят тук. Вижте обществената стратегия, която предлагаме - безвъзмездни детски градини, грижа за младите фамилии и възрастните хора ”, изясни Нинова. Тя обърна внимание и на друго предложение от програмата за Благоевград, което може да помогне за разрешаване на казуса с медицинските фрагменти. “От няколко седмици при нас идват медицински сестри, извънредно тревожни от това, което се случва в бранша. Те не се борят единствено за заплатите си. Най-голямата им паника е, че медицинските фрагменти изчезват. От дълго време приказваме за това и никой от ръководещите не прояви интерес. Видях огромна част от решението в програмата на Румен Томов за Благоевград, където написа - всички управляващи с общи старания ще увеличим бройките за медицински сестри, за акушерки в универистета тук и ще открием нова компетентност - парамедици. Една прелестна концепция, която може да тръгне от Благоевград и да дадете нещо, от което цяла България има потребност ”, сподели още Нинова.

“Този тим от претенденти за общински съветници, който съчетава силата на младостта и мъдростта на опитните общинари е гаранция за триумф. Благодаря на инициативния комитет, които издигнаха Румен за претендент, приветствам партията, че откри сили да го поддържа. Сигурна съм, че дружно можем да върнем достолепието на Благоевград. На добър час и триумф! ”, съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР