Ще гледаме ли секс с „Ергенът“ питаха фенове Дениз Хайрула,

...
Ще гледаме ли секс с „Ергенът“ питаха фенове Дениз Хайрула,
Коментари Харесай

Наруши ли Ергенът правилата със софт порно?

Ще гледаме ли секс с „ Ергенът “ питаха почитатели Дениз Хайрула, която взе участие в шоуто. Натуралната хубавица е от дълго време известна в обществените мрежи. Тя беше любовницата на починалия предприемач Христо Сираков. Именно поради него Дениз ронеше крокодилски сълзи в ефир, само че феновете отсякоха – подправена си. Всички в "Ергенът " се вълнуват обаче от две неща – коя е победителката и ще има ли е секс във вилата. За първото източници настояват, че победителката е към този момент ясна, а името ѝ циркулира из нета.

За спечелила се сочи рускинята Виктория, която помним от „ Мастършеф “. Дениз обаче отговори на втория въпрос и наподобява, че много скоро ще имаме опция да разберем. "Ще има ли секс в шоуто ", пита почитател в Instagram в чат с плеймейтката, а Дениз му дава отговор, че ще разберем в четвъртък, само че фенове към този момент скочиха против софт порното, съгласно тях, което видяха малко след 9 часа в последния излъчен епизод на шоуто.

Тогава Ергенът води Александра на разходка с лодка до остров, където двамата се мазаха щедро с мед и мляко съгласно традицията от времето на Клеопатра.Зрители упрекнаха продукцията в нарушаване на разпоредбите на Съвет за електронни медии с лъчение на секси фрагментите, само че други им дадоха отговор, че няма потребност наложително да се гледа Би Ти Ви в този час.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР