Ще гласуваме "за" оставката на Делян Добрев. Това заяви пред

...
Ще гласуваме "за" оставката на Делян Добрев. Това заяви пред
Коментари Харесай

Корнелия Нинова проговори за мъжа си! Ще гласуват за оставката на Делян Добрев

Ще гласуваме "за " оставката на Делян Добрев. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите й Елена Йончева е изразила персонално мнение с изказванието си, че ще гласоподава "против " оставката на депутата от ГЕРБ, защото по този метод той ще получи индулгенция.

"Делян Добрев не единственото лице в този модел. Вчера говорихме и за депутата Александър Ненков. Възможно е тези хора да са експерти, само че те би трябвало да минат през състезания. В Хасково такива състезания няма ", увери социалистката.

"ГЕРБ ми подаде една висока топка, която няма по какъв начин да не им забия. Съпругът ми работи в "Лукойл ". Когато ние управлявахме, брачният партньор ми по персонална молба напусна Агенция "Митници ". Тогава аз бях заместник-министър. Когато пристигна Орешарски на власт, брачният партньор ми напусна друга държавна компания, с цел да ми обезпечи тил и да ми даде храброст да се боря ", разяснява Нинова.

"От 2014 година са гласувани 9 закона за акцизи и горива. В 8 случая не съм гласувала съзнателно, с цел да не съм в спор на ползи ", отсече водачът на Българска социалистическа партия.

"Когато избухна огромният скандал за картел на горивата и за следствие на тези огромни компании за горива, аз бях индивидът, който внесе искане за анкетна комисия, която стартира следствие ", изясни социалистката.

"Никога "Лукойл " не е спонсорирала акция на Българска социалистическа партия. Заплатата на мъжа ми е по-малка, в сравнение с един народен представител ", разкри тя.

"Започваме национална акция за такива случаи, като тези в Хасково. Днес ще имаме национална среща с всички наши кметове и ръководители на общински съветници. Ще желаяме от тях да се огласяват такива случаи в цялата страна ", сподели още Корнелия Нинова.

"Не се бъркаме в работите на президента. Не му дефинираме позициите и пълномощията. За нас е значимо това, което президентът говореше в предизборната си акция, да го извършва. И до в този момент той го прави ", изясни ръководителят на Българска социалистическа партия. По думите й президентът Радев не е сбъркал с позицията си.

"Коалиция или съгласие сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия не може да има ", заключи тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР