Ще гласува ли Корнелия Нинова на балотажа в неделя? -

...
Ще гласува ли Корнелия Нинова на балотажа в неделя? -
Коментари Харесай

Интригата на вота - гласува ли Нинова. Привечер тя даде своя глас за държавник-миротворец

Ще гласоподава ли Корнелия Нинова на балотажа в неделя? - това бе една от интригите в деня на балотажа откакто водачът на Българска социалистическа партия в оставка упражни правото си на глас чак до по здрач в неделя. В предходните дни. Остри рецензии на Нинова в предходните дни станаха причина и за. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че той е заел служебното държавно управление, искайки оставката ѝ за слабите резултати на партията на 14 ноември. В четвъртък Нинова страната.

За какъв президент гласоподава Нинова?

“Гласувах за президент общественик, който постоянно ще се управлява от националния интерес, от това да има мир, да не бъдем въвличани в спорове и ще трансформира КСНС в орган, където държавници ще мислим за България”, съобщи в неделя водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя детайлно изясни, че през днешния ден е гласувала в късния следобяд, защото е зародил ангажимент в провинцията и се е наложило да пътува.



Обнадеждена за държавно управление

На въпрос за идните договаряния за сформиране на държавно управление, Нинова отговори, че е обнадеждена.

“Във вторник стартират диалозите в 18 експертни групи, ние сме подготвени за тях, акцентира водачът на Българска социалистическа партия. Продължавам да считам, че бюджетът е едно от първите неща, които да дискутираме и да приемем, защото през него минават всички политики”, сподели Нинова, представена от Българска национална телевизия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР