Ще ги накараме да си платят. Това предупреждение отправи Северна

...
Ще ги накараме да си платят. Това предупреждение отправи Северна
Коментари Харесай

Ще ги накараме да си платят, размаха пръст КНДР на САЩ и Южна Корея

" Ще ги накараме да си платят ". Това предизвестие насочи Северна Корея след следващо тестване на оръжия . Пхенян атакува Съединени американски щати и Южна Корея , осведоми " Ройтерс ".

Северна Корея изстреля ракети за четвърти път за по-малко от две седмици, разгласи Южна Корея, до момента в който Пхенян предизвести, че враждебните дейности против КНДР " доближиха рискова линия ".
 Северна Корея отново е изстреляла ракета
Северна Корея отново е изстреляла ракета

Опитът е засечен от Съединени американски щати и Южна Корея

КНДР подлага на критика военните учения сред Съединени американски щати и Южна Корея и потреблението на високотехнологични оръжия. Пхенян акцентира, че се ангажира да следва дипломацията и ще изчака до края на годината Съединени американски щати да смекчат политиката на наказания и политическия напън над нуклеарната и ракетна стратегия на страната.

Но в случай че Вашингтон и Сеул подценен многократните предизвестия на КНДР, " ще ги накараме да платят висока цена ", предизвести представител на севернокорейското външно министерство.
 Северна Корея изстреля още две балистични ракети
Северна Корея изстреля още две балистични ракети

Те са прелетели 250 км и са паднали в морето...

Доналд Тръмп омаловажава тестванията на КНДР , като твърди, че те не нарушават споразуменията с Ким Чен-ун. Анализатори имат вяра, че тестванията имат за цел да подобрят военните благоприятни условия на КНДР и да окажат напън върху Вашингтон да направи по-големи отстъпки.

Генщабът на Южна Корея заяви, че Пхенян наподобява е изпитал две балистични ракети с дребен обхват , които са били изстреляни от западното крайбрежие на КНДР, на към 125 километра югозападно от Пхенян. За четвърти път КНДР прави тествания от 25 юли.
 Северна Корея е изстреляла минимум 1 ракета с дребен обхват
Северна Корея е изстреляла минимум 1 ракета с дребен обхват

Възможно е ракетите да са били две…

Ракетите са прелетели 450 километра и са достигнали височина от 37 километра , разясняват от генщаба. Разузнавателните организации на Съединени американски щати и Южна Корея считат, че имат сходни характерности като ракетите, изстреляни от 25 юли.

Според южнокорейски боен специалист последното тестване е значимо, тъй като 450 километра полет значи, че Южна Корея е в обсега на подобен вид ракети.

Министерството на защитата на Южна Корея разгласи, че ракетното тестване е в несъгласие с духа за понижаване на напрежението на Корейския полуостров.

Доклад на Организация на обединените нации от през вчерашния ден демонстрира, че Пхенян продължава да развива нуклеарната и ракетната си стратегия . Прибягва до хакерски атаки, с цел да влага в програмата.
 КНДР: Изпитахме реактивна система за залпов огън, а не балистични ракети
КНДР: Изпитахме реактивна система за залпов огън, а не балистични ракети

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун управлява изпитателен пуск на нова реактивна система за залпов огън

Говорител на външното министерство на КНДР разгласи, че страната е ангажирана да позволи въпросите с разговор , само че и взаимните учения на Съединени американски щати и Южна Корея са в нарушаване на обещанието на Тръмп към Ким.

Пхенян ще бъде заставен да търси нов път , както ние показахме, в случай че Съединени американски щати и Южна Корея продължат с враждебните военни дейности, отбелязва представителят.

Доставянето на американски изтребители Ф-35А в Южна Корея, визитата на нуклеарна подводница на южнокорейско пристанище и американските тествания на балистични ракети са измежду стъпките, които принуждават КНДР да създава свои оръжия . Съединени американски щати и Южна Корея не престават да приказват за разговор. Но когато решат да се оттеглен, те точат меча, с цел да ни навредят , разгласи представителят.
 КНДР: Предупредихме Сеул с тестването на ново тактическо управляемо оръжие
КНДР: Предупредихме Сеул с тестването на ново тактическо управляемо оръжие

Пусковете целяха да изпратят " публично предизвестие " към " южнокорейските войнолюбци "

Южнокорейска медия оповестява, че военните учения със Съединени американски щати са почнали в понеделник . Те най-вече ще включват компютърни симулации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР