Ще гъмжи от полиция в района на Лаута заради футболната

...
Ще гъмжи от полиция в района на Лаута заради футболната
Коментари Харесай

Полиция обсажда Лаута за дербито на Пловдив

Ще гъмжи от полиция в региона на Лаута поради футболната среща сред Ботев и Локо. Пловдивското дерби ще се състои от 20.30 часа в събота.

Тогава, според заповед на кмета на Пловдив, е неразрешена продажбата на алкохол на територията на  спортната зона. 

Преди, по време и след осъществяване на дербито полицейските чиновници ще наблюдават за недопускане на всевъзможни противообществеви прояви на територията на града. Ще бъде основана организация за безпроблемно напредване на почитателите за и от стадиона. В тази връзка е допустимо да бъде въведено краткотрайно ограничаване на придвижването по улиците към спортната зона, оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата. 

За да бъде избегнато скупчване,  зрителите могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17 часа. На построените КПП-та служителите на реда ще правят щателни инспекции, а при защитата на мача ще бъде употребявано и видеонаблюдение.

Призовават се ентусиастите да съблюдават прецизно разпорежданията на  служителите на реда. От полицията припомнят, че нарушителите ще бъдат глобени, при потребност и задържани. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР