Ще е предимно облачно. Слаби валежи от дъжд ще има

...
Ще е предимно облачно. Слаби валежи от дъжд ще има
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в последния работен ден от седмицата

Ще е най-вече облачно. Слаби превалявания от дъжд ще има тук-там основно в Източна България. До обяд дъждът ще се примесва със сняг, в североизточните региони - с условия за поледици, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца.
Над Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони - с до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1°С и 4°С, в София - нула градуса; оптималните ще са сред 4°С и 9°С, в София - към 5°С.
Над Черноморието ще е най-вече облачно с валежи от дъжд и ръмежи. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 5°С и 8°С. Температурата на морската вода е 9°С-10°С. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще е най-вече облачно и тук-там ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°С, на 2000 метра - към минус 2°С.
През почивните дни ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от запад-югозапад. В равнинната част от страната заран видимостта ще е понижена. В събота ще доминира облачно време, единствено на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд.
В неделя в следобедните часове ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Минималните температури ще са сред минус 1°С и 4°С, по-ниски - във високите полета в Западна България, а оптималните ще са сред 5°С и 10°С. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР