Ще е почти тихо с минимални температури между минус 3°

...
Ще е почти тихо с минимални температури между минус 3°
Коментари Харесай

Слънце пробива облаците

Ще е съвсем безшумно с минимални температури сред минус 3° и 2°, в обособени котловинни региони и по-ниски, в София - минус 3°. През деня преди обяд ще има повече слънце, само че от юг облачността още веднъж ще се усили.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

По-късно денем тук-там в Южна България ще има слаби превалявания най-вече от дъжд, в планинските региони от сняг. В Дунавската низина ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София към 5°.

Над планините облачността ще е забележителна с валежи от сняг, на повече места в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, само че след обяд над южното крайбрежие ще е забележителна и там на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб най-вече източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 8° . Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР