Ще духа до умерен североизточен вятър. Ще духа слаб до

...
Ще духа до умерен североизточен вятър. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Лошо Време На Разпети Петък! Порои И Силни Ветрове, Но Това Е Нищо! Ще Вали И Сняг, Ето Къде!

Ще духа до сдържан североизточен вятър. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, който по-късно след обяд ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 10-14°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно и с превалявания от дъжд, над към 1700 метра – от сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 4°. В събота и неделя вятърът на всички места ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили, изключително в Източна България, където краткотрайно ще е и мощен.

Облачността ще е променлива. Първия ден тук-там в Южна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Втория ден вероятността за превалявания е дребна. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 15° и 20°, а минималните – сред 4° и 9°. В понеделник вятърът сензитивно ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Ще доминира слънчево време. Сутринта ще е по-студено, само че дневните температури ще се покачат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР