Ще дойде миг, от който нататък Кирил Петков и Асен

...
Ще дойде миг, от който нататък Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Алена с астроанализ за учредяването на ПП: Ще мамят в собствен материален интерес, във вреда на България

„ Ще пристигна момент, от който нататък Кирил Петков и Асен Василев ще се ненавиждат до злоба, желанието за непоклатимост, която показно настояват, че постановат, не е за народа, а с цел да си живеят живота безхаберно ”, декларира астроложката
Професионалното ми любознание на кармичен астролог постоянно е водещо при започване на всеки астрологичен разбор, отнасящ се до учредяването и раждането на партия, а и освен. Дали събитието в съответния ден и час е инцидентно стичане или е авансово астрономерологично програмирано, с цел да е сполучлива задачата на неговото битие. И в случай че е авансово изчислено, каква е скритата цел, която бива или не трябва да става притежание на електората, разкрива в собствен разбор за астроложката Светлана Тилкова-Алена.

Понякога, както в тази ситуация с Политическа партия „ Продължаваме Промяната”, скритата цел е съшита с бели конци, и е разбираема даже за Мунчо, забележима е даже за дядо Йоцо.

За учредяването на Политическа партия ”ПП” на 15 април, петък, ден на Венера мнението ми е изрично. Има авансово даден нумерологичен съвет, що се отнася до деня, освен това безскрупулно алчен, разкриващ ни скритите цели на учредената партия.

Що се отнася до часа и минутата на гласуването на делегатите, няма нито един присъщ аспект, който да разкрива, че учредяването е астрологично програмирано в поддръжка на нумерологичния съвет.

Каква е повода два дни преди рождения ден на Кирил Петков, когато е в най-дълбоката тъма на сатурновата си дупка, да се учредява групировката? Това без подозрение е негатив и за индивида, и за партията.

Денят на учредяването, 15 април 2022 година е с обща осцилация 7, самичък по себе си добър съдбоносен път, само че не и когато е в комбиниране с цифрата 15. Какво е тълкуването на това комбиниране: Чрез показност на несъществуваща мъдрост, предпочитание за съгласие, словесна грижа за изстрадалия от корупция народ, най-бедният в Европейски Съюз, на който те дават обещание богато бъдеще, ще мамят в личен веществен интерес, както и политически, в сгода на настояванията на техните господари, само че във щета на България.

Какво е мотото, заложено в датата на учредяването на тази към момента правосъдно нерегистрирана партия? - Чрез машинация към пари за персонално богатство. Държавата е нашата златна кокошка, народът е скучен баласт, само че няма къде да го пратим.

Всъщност цифрата 15 може да изяде очакванията за триумф на партията, тъй като от самия ден първи, макар общата осцилация 7, е обречена на блян към непоклатимост, чрез двуличие и неистина, посредством нечестни думи и каузи.

Те ще бъдат прикривани зад омайни слова и празни обещания, незапомнени и неизпълнени, хвърлящи сахарски пясък в очите на народа, та да не види очевадната реалност.

Заложеното в абревиатурата на партията ускорява прибързаността, безцеремонността, безкомпромисността, склонността към неистини и измами, с цел да бъде замъглена неналичието на разсъдък и познания. Тук документът за обучение е без значение.

Мечтаят си двамата съучредители да са мъдрите любимци на народа, та да „ купят” страната. И защото мъдрост няма, замества я машинация.

Ако правосъдната регистрация не каже друго, заченатата в Овен, партията не е орисана да е постоянна и с дълъг живот, поради разнопосочността на аспектите в звездната карта, които приказват за невиждана досега корупция, предпочитание за самовластие, даже за изтриване на съществуващата конституция, в случай че може и на предходните генерации, които са спънка пред нахлулите безродници, хукнали да разрушават страната, скрити зад лъжата, че градят нова България.

Ето тази нерадостна участ за всички български жители ни разкриват планетарните аспекти, подредили се в минутата на гласуването.

Кармата на двамата съучредители, ловко трансферирана със слова омайни и поета с наслада от техните сподвижници посредством подправени обещания и безапелационни, само че недоказани триумфи, е да приказват по този начин, че да хвърлят народа в давност на действителностите. Уви - може и да реализират триумф, поради умората у хората, поради инерцията, поради като че ли вдишаното посредством въздуха национално малоумие.

Първата значима композитна карта е сред двамата съпредседатели, която ни разкрива, че задачата им оправдава всички средства, техният триумф ще е за сметка на страданието на мнозина и да, имат късмет да реализират набелязаното. Себичният дебелоглав е изявен, компромисът, предпазливостта не съществуват, най-малко при Петков.

По метода, по който реализират задачите си ще настъпи неизбежният момент, по кое време, не знам, да се срутят от заемания връх и завършат живота си като неудачници, без значение от добитото имане.

Втората композитна карта е жестока плесница за Петков и Василев, която удостоверява тълкуването ми от предходната година, надалеч преди да сформират държавно управление. Разнобоят сред двамата, без значение какво единение демонстрират пред камерите, е неминуем. Ще пристигна момент, от който нататък ще се ненавиждат до злоба и предпочитание за отплата.

Третата композитната карта е на учредителния ден съчетана с тяхната обща композитна карта. Желанието за непоклатимост, която показно настояват, че постановат, не е за народа, а с цел да си живеят живота безхаберно измежду слугуваща им навалица, носеща им богатства, на първо място в пари.

Парите са главната им цел, макар че алчността до средата не води, а парите остават тук и в този момент, не ги следват във вечността.

Най-тъжното е, че тази композитна карта ни разкрива скрито заричане за огромна сума пари, обвързвана с направени договорености във щета на България, в случай че те учредят партия, като подмолният им стопанин ги е убедил, че могат да „ купят държавата”, както написах и нагоре, споделя атсроложката.

Тази карта разкрива и тяхната подготвеност да удавят народа с безхаберие и неподадена ръка по време на естествени бедствия, единствено и единствено да не дадат средства за възобновяване на вредите.

Абревиатурата Политическа партия „ ПП” ги орисва на припряност, на неуважение на човешките потребности, на самомнението, че те са си самодостатъчни и народа е непотребен. Желанието им за позитивни промени ги претворява в отрицателни и постоянно необратими, поради техния умствен развой, непознат на българската народопсихология. Отново ще кажа - хора безродници.

Кирил Петков, в персоналната си година на довеждане докрай е време да реши навръх коя своя фантазия ще постави край - на тази да разрушава България, да е тук в сигурност, тъй като помните, че у нас е намерил към този момент умерено пристанище, или на другата, доколкото може да е фантазия - да се крие от всички и самоуверено, с намерено чело да одобри негативите, които е сътворил и които му пречат да е жител на света.

Асен Василев е към момента в персоналната си година на световна смяна, само че месец април за него е време на върхови страсти и лукави усмивки на доволство поради нещо сторено, само че към момента в незнайно на обществото.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР