Ще доставя у нас устройства от цялата екосистема на компанията

...
Ще доставя у нас устройства от цялата екосистема на компанията
Коментари Харесай

Солитрон разширява вноса на Xiaomi продукти

Ще доставя у нас устройства от цялата екосистема на компанията

Xiaomi е вложила допълнително от 110 компании, с цел да създава продуктите от екосистемата Mi

Солитрон стартира импорт и дистрибуция на артикули от екосистемата на Xiaomi (Mi), оповестиха от компанията на събитие в София. Гамата включва устройства като смарт гривни и часовници, електрически скутери, сглобяеми роботи, камери за видеонаблюдение и доста други.

Партньорството сред двете компании бе официализирано при започване на октомври предходната година главно за смарт телефоните на водещия китайски бранд и в Топ 5 на най-популярните в света. Сега Солитрон уголемява дистрибуцията с артикули от 16 категории за дома и цифровото всекидневие.
още по тематиката
От Xiaomi споделят, че са вложили в началото допълнително от 110 компании, с цел да създават тези артикули и да разширят главната гама от смарт телефони, смарт тв приемници и смарт рутери.

По-късно 28 от тях получават интернационалните награди за дизайна на продуктите си, а част от тях са водещи стартъпи с впечатляващи продажби – над 100 млн. $ – като две реализират милиард още през 2016 година

По пътя на това начинание, създателят и CEO на Xiaomi Леи Джун отделя две години за изследване и си слага за цел да промотира и развие китайското произвеждане на ново качествено равнище.

Роботите са мощно застъпени в екосистемата от артикули на Xiaomi

Вместо просто да рискува като компания, Xiaomi прави тези компании част от своя метод на произвеждане на качествени артикули, шерване на методологии и съществуващи запаси, сред които доставки, електронна търговия, маркетинг и брандинг.

Малко повече от месец след първичното обществено предложение в Хонг Конг, Xiaomi разгласи 68% нарастване на приходите и 2,1 милиарда $ облага за второто тримесечие на 2018 година, надхвърляйки упованията на анализаторите.

Според последните оценки на IDC, Xiaomi понастоящем е четвъртият по величина производител на смарт телефони в света след Samsung, Huawei и Apple. Компанията наскоро надмина Samsung и стана водач на пазара на смарт телефони в Индия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР