Ще дам премиера Борисов под съд. Гнус ме е от

...
Ще дам премиера Борисов под съд. Гнус ме е от
Коментари Харесай

Манолова: Ще съдя премиера Борисов за лъжата, че съм купувала ромски гласове във Волуяк


Ще дам премиера Борисов под съд. Гнус ме е от лъжите и обидите, които той произнесе в народен ефир през днешния ден, разгласи Мая Манолова, самостоятелен претендент за кмет, подсилен от Българска социалистическа партия и други партии на на конференция в шатрата си до НДК.

Тя съобщи, че Борисов е излъгал като е оповестил, че през вчерашния ден вечерта тя е била "на уйдурма " в столичния квартал Волуяк, с цел да купува ромски гласове. Твърденията на Борисов вижте тук.

"За сведение на премиера, който беше 4 години кмет на София, във Волуяк няма ромска махала и няма роми ", съобщи Манолова и сподели, че била там по покана на жителите на Гара Волуяк, "които нямат канализация " и са обсъждали ограничения за благоустрояването на квартала. Тя сподели, че срещата е била записана и екипът й скоро ще даде клип от Волуяк.

"Ще се забележим в съда, господин Борисов! Уйдурмите на първия тур ги правехте вие и това се вижда от протоколите на общинските секции. Там госпожа Фандъкова е цялостен хегемон. Там има цялостно припокриване на гласовете за съветници на Движение за права и свободи и гласовете за кмет на Фандъкова.

Премиерът в нарушаване на закона влезе персонално в предизборната акция за София, с цел да се види кой е същинският кмет, кой ръководи в София, уточни Манолова. Пресконференцията през днешния ден, съгласно нея била готова по други тематики - да се покаже по какъв начин се ръководят общинските сдружения - "Топлофикация София ", "Чистота Искър ", където се източват милиони левове.

В умозаключение Манолова разгласи, че в неделя се изправя "срещу Борисов, против Движение за права и свободи, против следения и купения избор и против метода, по който се избира основния прокурор в България " и прикани софиянци за поддръжка против едноличната власт.

Източник: dnevnik.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР