Ще даде ли коз на прокуратурата Начо Пантелеев с опит

...
Ще даде ли коз на прокуратурата Начо Пантелеев с опит
Коментари Харесай

Начо от Лясковец, убил Ферарио Спасов в катастрофа, изчезна

Ще даде ли коз на прокуратурата Начо Пантелеев с опит да избяга в Англия?

И от тази страна може да се огледа слухът, че 24-годишният лясковчанин, който блъсна и умъртви именития треньор Ферарио Спасов на 11 ноември, се готви да бяга при майка си Гина в предградие на Лондон.

Подозренията на локалните са напълно основателни, изключително откакто наследникът на заможния джебчийски клан Манджите бе пуснат с най-леката мярка „ подписка “, и то по-малко от 24 часа след случая, написа 24 часа.

Никой в градчето не го е виждал неотдавна, тъй като мярката му не изисква всеки ден да се явява за автограф в полицията. След като на два пъти върви в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново като безкористен жител – един път да върне книжката си самичък и повторно да даде пояснения по своя воля, Начо изчезна.

Версията на юриста му Венцислав Фоти бе, че той е заплашван и се опасява за фамилията си. Източници от следствието успокоиха, че той е под непрекъснат надзор от управляващите.

Знаят, че не е на адреса си в Лясковец, а се крие в южен град, само че едва ли би посмял да бяга зад граница.

И не тъй като има възбрана да напуща страната, а тъй като това би дало на новия прокурор по делото сигурен мотив да го върне незабавно зад решетките, разсъждават в Министерство на вътрешните работи.

След издънката с мярката за неотклонение и. ф. основен прокурор Борислав Сарафов лиши следствието от търновския прокурор Йордан Кожухаров и го трансферира в Ловеч.

Новият наблюдаващ Валентин Вълков е решен да го внесе в съда в границите на два месеца. Назначил е петорна автотехническа експертиза, с цел да няма оспорвания и отсрочване.

Мащабът на инспекциите е уголемен, задействана е и Дирекцията за интернационално оперативно съдействие. Проверяват се приходите и имуществото на Начо, който няма и ден трудов стаж, а единствено мерцедесът, с който умъртви Ферарио Спасов, коства най-малко 100 хиляди евро.

Колата е единствено част от автопарка мощни возила, с които Начо е засичан над 20 пъти със свръхвисока скорост.

Палатът, оставен му в завещание от Манджите, се оказва населяван чартърен.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР