Ще бъдем сериозни опоненти на местните избори на ГЕРБ, заяви

...
Ще бъдем сериозни опоненти на местните избори на ГЕРБ, заяви
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще бъдем сериозни опоненти на местните избори на ГЕРБ

Ще бъдем съществени съперници на локалните избори на ГЕРБ, съобщи в предаването " Тази събота " по БТВ съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов.

 

Изпълнителната власт е в клещи сред Радев и Борисов, разяснява Атанас Атанасов. Не получаваме поддръжка от ГЕРБ-СДС, твърди той.

Даваме си сметка какъв брой ще е тежко решението България да остане без постоянно държавно управление в навечерието на локалните избори, само че ще го създадем, в случай че не бъдат изпълнени изискванията, които обявихме в петък, повтори Атанасов.

Според него Борисов си е трансформирал маниерите, откакто Иван Гешев бе свален от поста основен прокурор. Това беше значим фактор, тъй като Борисов се опасяваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде задържан за по-дълго време. Примката се охлаби и в този момент прояви храброст да нападна държавното управление, което би трябвало да поддържа, счита съпредседателят на Демократична България.

Бойко Борисов и Делян Пеевски са махали Иван Гешев и поставили Борислав Сарафов за изпълняващ функционалностите на основен прокурор. Ние се отнесохме съществено към страната, не сме го правили, с цел да изперем Борисов, уточни Атанасов.

Той заплаши водача на ГЕРБ, че няма да му мине номерът и ще желаят осветление на дейностите на му.

 

По думите му всички сътрудници на Борисов са загивали, откакто се коалират с него.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР