„Ще бъде тук от години“: Обажданията на заподозрения в затвора бяха публикувани след катастрофата на SC, която уби булката

...
Обажданията в затвора от жената, обвинена в шофиране пияна и
Коментари Харесай

Обажданията в затвора от жената, обвинена в шофиране пияна и убийството на булката от Шарлот в деня на сватбата й, бяха публикувани.

На 28 април 34-годишната Саманта Милър (Хътчинсън) беше убита, след като превозното средство, в което бяха тя, младоженецът Арик Хътчинсън и двама членове на семейството, беше блъснато отзад от предполагаем пиян шофьор Джейми Лий Комороски, 25, от Остров Джеймс, Южна Каролина. Хътчинсън и другите членове на семейството бяха сериозно ранени.

Последната група обаждания, публикувани като част от искане на Закона за свобода на информацията, бяха записани в дните след ареста на Комороски. Те обхващат около три седмици, водещи до изслушването й по-рано този месец.

В едно обаждане Комороски се извинява на родителите си за катастрофата.

„Не е нужно да казвате аз съжалявам. Разбираш ли ме?" Бащата на Комороски каза. „Знам, че съжаляваш. Знам, че сте направили грешка, но познайте какво? Всичко свърши и нищо не може да се направи по въпроса. Сега трябва да мислим за днес и утре, ОК?“

Комороски отговори на баща си с „ОК“.

Тя също така прочете на родителите си писмо, което самата тя написа. В писмото тя говори за това как ще се върне при семейството си един ден и дори говори за това, че има собствено семейство.

Тя обаче не споменава катастрофата или жертвите в нито един от обажданията.

ПРЕДИШНО ОТКРИВАНЕ

В друг клип Комороски изглежда разстроен от в затвора.

„О, Боже мой, о, Боже мой, о, Боже мой. Ще бъда тук години, и години, и години, и години, и години“, каза тя.

„Слушай, ще работим върху това“, каза баща й. „Слушай, ти просто, просто изкарай първия ден, изкарай втория ден, изкарай първата седмица, изкарай втората седмица. Приемайте го ден след ден.“

„Не мога, не мога, не мога“, каза тя. „Не мога, не мога. Не мога, не мога, не мога. Не мога, не мога.“

Историята продължава

„Ще трябва да се втвърдиш, скъпа“, каза баща й.

На 1 авг. семействата Милър и Хътчинсън поискаха от съдия да не бъде определяна гаранция и Комороски да бъде държан в затвора. Съдията уважи това искане. Тя ще остане в затвора до процеса срещу нея, който е насрочен за следващата пролет.

ВИДЕО: Бонд отрече заподозрян в катастрофа, убила булката, тежко ранил младоженеца в SC

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР