Ще бъде срамно, ако отидем на избори март месец. Ще

...
Ще бъде срамно, ако отидем на избори март месец. Ще
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Отиваме към нов тип политическа система

" Ще бъде срамно, в случай че отидем на избори март месец. Ще се работи в нелесни обединения и опозицията ще бъде част от взимането на решения, отиваме в нова политическа система, нов вид парламентаризъм с плаващи болшинства. ", съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия и завестник-председател на енергийната комисия в Народното събрание Драгомир Стойнев. Той направи този коментар във връзка упреците в общественото пространство, че по една тематика Българска социалистическа партия гласоподава с ГЕРБ, а по друга - с " Възраждане ".

" Така ще е към този момент. Ние сме създали избрани обещания към гласоподавателите си и ще ги съблюдаваме. ", добави той и изясни, че Българска социалистическа партия е иницирала връщането на хартиентие бюлетини точно по линия на поетите към гласоподавателите на Левицата задължения.  

" За Българска социалистическа партия е значимо всеки да им право на избор. Машинното гласоподаване не отпада,  но би трябвало да даде късмет и на други хора - възрастни, не толкоз образовани и така нататък, които несъмнено изпитват някакъв боязън от машинното гласоподаване ", посочи той.

" Има подозрения за платен и корпоративен избор, макар въвеждането на машинното гласоподаване. Нека има центрове, където да се броят бюлетините ", добави Драгомир Стойнев и изрази вяра идващите парламентарни избори да не бъдат скоро.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР