Ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност,

...
Ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност,
Коментари Харесай

Още по-горещо време днес

Ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в Източна България ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната сдържан североизточен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 31 и 35 градуса, в София - към 30°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на обособени места по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Вятърът ще е до сдържан от север, след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще бъдат сред 28 до 31 градуса. Температурата на морската вода е от 24° до 26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.

В петък и събота времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над източните и планинските региони, където са вероятни изолирани краткотрайни превалявания. В Западна България ще е съвсем безшумно, в Източна ще духа слаб, след обяд по Черноморието – сдържан, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 31 и 36 градуса.

В неделя вероятността за превалявания на повече места, съпроводени и от гръмотевици, се покачва. Ще духа сдържан, в източните региони мощен североизточен вятър, а дневните температури едва и краткотрайно ще се намалят. В понеделник ще остане прохладно. Ще бъде най-вече слънчево, а вероятността за превалявания понижава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР