Ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на

...
Ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Слънчев и горещ вторник ни очаква днес

Ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места в източните и планинските региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Ще е горещо, с оптимални температури сред 32 и 37 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места, основно по северното крайбрежие с краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 24-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26 градуса, на 2000 метра - към 20 градуса.
И в средата на седмицата над по-голямата част от страната времето ще е слънчево. Над планинските региони ще се развива купеста облачност, към и след обяд там не са изключени изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб до сдържан, в сряда от изток-североизток, в четвъртък - от югоизток. Температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 33 и 38 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР