Ще бъде съставен и гласуван . В това е убеден

...
Ще бъде съставен и гласуван . В това е убеден
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Ще бъде съставен и гласуван новият парламент

Ще бъде формиран и гласуван. В това е уверен ръководителят на " Информационно обслужване " професор Михаил Константинов. " Ще има държавно управление с цялостна поддръжка. Няма да има политическа мощ, която да е болшинство - всички ще са значими. Безумно е да се организират нови избори през лятото, тъй като няма кой да гласоподава. И сега би било извънредно безконтролно да се отива към предварителен избор, тъй като ни би трябвало устойчиво ръководство ", съобщи той в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.
По думите на Константинов, " доста хора от този парламент не желаят да си вървят, тъй като са вложили време и старания " . Шефът на " Информационно обслужване " разяснява и машинното гласоподаване. Той счита, че не би трябвало да бъде въвеждано такова заради възникването на неточности, което може да докара до анулиране на изборните резултати. " В Европа няма машинно гласоподаване. Има единствено в по-малко от 1% от европейското население ", сподели Михаил Константинов. Той напомни, че във Велико Търново Централната изборна комисия (ЦИК) анулира машинното гласоподаване, защото се е получил софтуерен проблем, поради който се разместваха преференциите.
 Следващите парламентарни избори - по кое време ще са в действителност? Следващите парламентарни избори - по кое време ще са в действителност?
Засега отиваме на избори в края на март, само че допустима дата е да вземем за пример 21 май. Но има нещо значимо – конституционно право е българите...
Професорът твърди, че множеството българи не желаят да упражняват правото си на глас с машина. " Махането на хартията е извънредно рисково. Щяхме да забележим цялостен регион касиран. И също така, 300 000 българи не са пипали компютър, а машината за гласоподаване е тъкмо такова ", сподели в умозаключение Константинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР