Ще бъде предимно слънчево. Следобед, главно над планинските и източните

...
Ще бъде предимно слънчево. Следобед, главно над планинските и източните
Коментари Харесай

През почивните дни ще бъде предимно слънчево

Ще бъде най-вече слънчево. Следобед, основно над планинските и източните региони от страната, ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, следобяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 28°, на 2000 метра - към 19°.

През почивните дни ще бъде най-вече слънчево. Следобед над планинските региони ще се развива купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, по-ниски на морския бряг.

През първите дни на новата седмица в следобедните часове над планините и планинските региони, в понеделник в Западна България, във вторник - основно в Източна, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР