Ще бъде предимно облачно, на много места ще превалява сняг,

...
Ще бъде предимно облачно, на много места ще превалява сняг,
Коментари Харесай

Ще Се Случи След Часове! Циклон Връхлита България! Снегът Обръща На Порой, Но После Връхлита

Ще бъде най-вече облачно, на доста места ще превалява сняг, като още през нощта и в югоизточните региони, с понижението на температурите, дъждът ще премине в сняг. Ще се образува снежна завивка, по-значителна в планинските региони. Още преди обяд в югозападните региони преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад и с него ще продължи да прониква леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред минус 5° и 0°, по Черноморието до 2 - 3°, а оптималните – сред минус 1° и 4°. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще бъде доста по-високо от междинното за декември.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания, най-вече от сняг. Ще духа до сдържан северен вятър. Максимални температури на въздуха: 3-5°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, обилни в Рило-Родопската област и в Предблакана. Снежната завивка ще продължи да се усилва. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад и ще има снежни виелици, а по планинските проходи ще се образуват и навявания. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 5°, на 2000 метра – към минус 10°.

През идващите дни ще остане студено, само че към този момент без превалявания. Облачността ще е раздрана, тук-там и ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Сутрин ще е много студено, минималните температури тук-там ще са към и под минус 10°, а и оптималните в тези региони ще остават негативни. В петък вятърът ще се усили, ще стартира покачване на температурите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР