ще бъде отменен във от 21 юни поради подобрените санитарни

...
ще бъде отменен във от 21 юни поради подобрените санитарни
Коментари Харесай

Франция маха комендантския час и маските на открито

ще бъде анулиран във от 21 юни заради усъвършенстваните санитарни условия. Това заяви министър председателят Жан Кастекс след съвещания на Съвета по защита и френското държавно управление, представен от ТАСС.

" Здравната обстановка в страната се усъвършенства “, сподели той. " Комендантският час, който сега е в действие от 23:00 до 06:00, ще бъде анулиран в понеделник вечерта. "
 Украйна удължи ограниченията за блокиране Украйна удължи ограниченията за блокиране
Правителството на Украйна удължи ограниченията за блокиране поради COVID-19 до 31 август, само че облекчи някои от рестриктивните мерки, съобщи министър председателят...

Правителственият глава сподели още, че кабинетът на министрите е решил да отстрани наложителното носене на маски на улицата и ще направи съответна смяна в санитарните правила в четвъртък. Решението е взето ден откакто доста почитатели излязоха по улиците на Париж без маски, с цел да отпразнуват успеха на френския народен тим във футболния мач Франция-Германия. Както изясни министър-председателят, носенето на маска ще остане наложително на закрито, на игрища, в магазини и по опашки. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР