Ще бъде много интересно да бъде огласен публично договорът, който

...
Ще бъде много интересно да бъде огласен публично договорът, който
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Да се огласи договорът на правителството с „Газпром“, ще бъде много интересно

Ще бъде доста забавно да бъде огласен обществено договорът, който Теменужка Петкова е подписала с „ Газпром “. Първото, което ще създадем в идващия парламент е анкетна комисия за дейностите на държавното управление и уронването на престижа на нацията в евро-атлантическите среди, поради поети задължения пред съветската страна. Ще запитаме: има ли лица от българското държавно управление, които са провеждали секрети диалози с съветски жители от забранителния лист на Европейска комисия? Добре е също да се знае дали тези срещи са били документирани по надлежния ред и дали са били в отбрана на националния интерес.

Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ водачът на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Вижте цялото изявление с Цветан Цветанов тук:

Достоверно ли е мнението, че на никое място по света изборите не са с повече гаранции за почтеност, в сравнение с в България?

Как да съвместим несъвместимостите сред думите на премиера и мненията на извънпарламентарната съпротива?

Честно ли е на идните избори да бъде лимитирано присъединяване в тях на над 2 млн. българи, живеещи зад граница?

Как да бъде пречупен моделът на статуквото, който сигурно ще мимикрира?

В изявлението Цветан Цветанов сподели още:

Каква е последователността на Борисов, Томислав Дончев и Теменужка Петкова, в случай, че през 2012 година организирахме референдум и имаше решение на държавното управление за прекъсване на АЕЦ “Белене “. Сега се желае мандат за правене на тази инвестиция.

Изпълнението на „ Турски поток “ център-дясна политика ли е или още веднъж усилваме зависимостта си от Русия?

Борисов, Дончев и Петкова би трябвало да дават отговор за прокарването на този газопровод. Подкрепям Христо Казанджиев, който сподели, че ще е доста забавно да бъде обществено огласен договорът, който Теменужка Петкова е подписала с „ Газпром “. „ Турски поток “ е следващата опция на корупционен напън и корупционни дейности.

България е преди всичко, само че по непрозрачно разходване на обществени средства.

Премиерът и ръководещите живеят във виртуален свят.

Германия ни даде опция да сме домакини на Берлинския развой, само че ние не отиграхме вярно позицията си. Гърция даде своя урок на България, като в Преспанското спаразумение направи исторически компромис с името Северна Македония. И в този момент Гърция е основният състезател на Европейски Съюз и Съединени американски щати в нашия район.

По казуса със Северна Македония Борисов заложи на краткосрочните дивиденти. Но откакто си обавил като приоритет Западните Балкани, а за две години не си направил никаква пътна карта за стъпките към задачата, и си разрешил други страни да реализират ползите си, значи си се провалил.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР