Ще бъде жалко, ако бъде пропусната златна възможност да се

...
Ще бъде жалко, ако бъде пропусната златна възможност да се
Коментари Харесай

Кънев: Ще е жалко да се изпусне възможността за правителство, което да изкара калинките от властта

" Ще бъде тъпо, в случай че бъде пропусната златна опция да се сформира държавно управление, което да изкара калинките от властта, да разпусне обслужващия Висш съдебен съвет и да смени всички патерици на ББ във властта, които му дават съображение да продължава да се държи като бащица.
Но най-много да смени медийния разказ, който непрекъснато постанова облика му, даже и да губи властта ", във Facebook.
 Икономист: Слави Трифонов ще се изправи пред Хамлетовски въпрос Икономист: Слави Трифонов ще се изправи пред Хамлетовски въпрос
" Допускам, че Слави ще се изправи пред Хамлетовски въпрос: дали да извършва най-важните си обещания от референдума, за което ще му тря...
" Примерно тази заран bTV още веднъж ни зарадва с двойния сътрудник Николай/Стефан, който вместо да дава отговор на поставените въпроси ни облъчи със злобната си логорея във връзка с 7-8% либерали в София, визирайки Демократична България.
Като оставим настрани, че отново излъга поради първата загуба на ГЕРБ в София - то остава мистерия за какво е нужно на ТВ, която сякаш се бори за доверие да продължава да кани такива “репутационни ” хора след изборите и по принцип.
Всъщност нашата клика нямаше по какъв начин да съществува толкоз дълго, в случай че тези облици не бяха нон-стоп медийно препирани и възкресявани.
Какво е ББ без медии?
 Мая Манолова се скара на Николай Хаджигенов (ВИДЕО) Мая Манолова се скара на Николай Хаджигенов (ВИДЕО)
В диалози със статуквото за държавно управление не влизаме. Това съобщи Мая Манолова, съпредседател на " Изправи се! Мутри вън! ", адресирайки...
Да сте чували за Тръмп скоро?
Не, тъй като беше отсечен от всички обществени медии, поради несъответстващо обществено държание и подстрекание към принуждение.
Не може човек, който съпоставят с дон Корлеоне да бъде нон-стоп на екрана - по негово предпочитание и отразяван 1-1.
Едно мъдро държавно управление знае по какъв начин да се оправи с тази инвазия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР