Ще бъде изслушан още един свидетел, ще бъдат обсъдени още

...
Ще бъде изслушан още един свидетел, ще бъдат обсъдени още
Коментари Харесай

Славов: Ще бъде изслушан още един свидетел, ще бъдат обсъдени още доказателствени искания

Ще бъде изслушан още един очевидец, ще бъдат разисквани още доказателствени претенции. Това сподели правосъдният министър Атанас Славов преди началото на днешното съвещание на Висш съдебен съвет, където ще продължи разглеждането на настояването за предварително освобождение на основния прокурор Иван Гешев, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Днес ще изслушваме още един очевидец. Това е заместникът на основния прокурор госпожа Машева. Ще бъдат разисквани още доказателствени претенции на основния прокурор. От членовете на Висш съдебен съвет зависи дали те ще бъдат позволени, или не. Ако не бъдат, тъй като се счете, че са неоснователни, в границите на деня би следвало да завърши процедурата ", съобщи Славов.

Правосъдният министър сподели, че е решение на основния прокурор на кой стадий да напусне съвещанието. Главният прокурор би трябвало да пътува по график през днешния ден за Страсбург. 

" В предходното съвещание Гешев съобщи, че в случай че през днешния ден се организира съвещание, той ще взе участие интензивно. Негово решение е в кой стадий на процедурата да напусне ", разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР