Ще бъде хубаво тази бременна крава да получи помилване. Не

...
Ще бъде хубаво тази бременна крава да получи помилване. Не
Коментари Харесай

Сър Пол Макартни Спасява Кравата Пенка!

" Ще бъде хубаво тази бременна крава да получи опрощение. Не е сторила нищо неприятно ", написа в пост на звездата с линк към петицията за Пенка, подета от английски народен представител.

В Брюксел представител на Европейска комисия разяснява, че заплахата от вероятно преместване на болест провокира угриженост. Изказването беше в отговор на въпрос от български публицист за ролята на европейското законодателство в този случай.

" Пенка е върната на България и локалните служби са виновни за нейното здраве и за сигурността на хората. Не желая да сътворявам суматоха около Пенка ", съобщи Ана-Кайса Итконен, представител на Европейска комисия.

" Не съм наясно какви решения могат да вземат българските служби, защото тестванията, които трябват направени на Пенка, още не са приключени ", добави тя.

Отделилата се от стадото си крава Пенка е живяла две седмици на сръбска територия, преди да се завърне на българска територия. Казусът стигна до европейските институции поради директивите, които третират животното като противозаконен импорт през границата от страна, която не е член на съюза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР