ще бъде готова до средата на месец декември тази година.

...
ще бъде готова до средата на месец декември тази година.
Коментари Харесай

До средата на декември ще е готова електронната здравна рецепта

ще бъде подготвена доникъде на месец декември тази година. Вече е написана нейната функционална спецификация. Това беше докладвано на здравния министър от управителния екип в Министерството на здравеопазването, зает с построяването на Националната здравно-информационна система /НЗИС/ или казано с други думи. Съобщението е на Министерство на здравеопазването.
" Направената през днешния ден презентация на свършеното досега по НЗИС демонстрира, че осъществяването на поетите задължения по построяването на системата върви в написаните периоди. По всяко едно от направленията на НЗИС се работи ежеседмично и с представители на съсловните организации. ", регистрират от екипа.
 Дариткова: Въвеждането на електронно опазване на здравето е забавено Дариткова: Въвеждането на електронно опазване на здравето е забавено
Наблюдението ми е, че общите ни желания за по-бързото въвеждане на електронно опазване на здравето в цялостния му тип в България е относител...
До края на годината се планува да бъде подготвена и функционалната спецификация на електронното направление, осведомиха специалистите, които работят по системата.
Те приготвят и разбор на първичните медицински документи, които би трябвало да бъдат електронизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР