Ще бъдат взети крути мерки спрямо материалите около моста на

...
Ще бъдат взети крути мерки спрямо материалите около моста на
Коментари Харесай

Държавата взема крути мерки заради АМ Струма

Ще бъдат взети крути ограничения по отношение на материалите към моста на Автомагистрала „ Струма ” при Дупница. Това сподели заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков след работна среща в Кюстендил във връзка случая на автомагистралата, при който при пожар бяха компрометирани детайли от оборудването. „ Ще покажем цялата суровост на процедурите – административни и нормативни такива, във връзка с притежателя на материалите ”, съобщи още Нанков, представен от БГНЕС.
Николай Нанков взе участие в среща на институциите, виновни за почистване на пространството към моста при 62-ри км на Автомагистрала „ Струма “. Тя се организира в постройката на регионална администрация в Кюстендил. В закритата за медиите среща участваха още ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски, регионалният шеф на област Кюстендил Виктор Янев, представители на РИОСВ-Перник.`
По време на срещата стана ясно още, че собствеността върху терените, граничещи със сервитута на държавния път, не е потвърдена, тъй като има правосъдни процедури с общината. Към момента сервитутът на моста е разчистен от материали и боклуци, само че в непосредствена непосредственост има струпани други боклуци.
Припомняме, че преди седмици виадуктът на автомагистралата при Дупница беше мощно развален от пожар, избухнал в бунище под моста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР