Ще бъдат увеличени патрулите на КАТ по проблемните пътни участъци,

...
Ще бъдат увеличени патрулите на КАТ по проблемните пътни участъци,
Коментари Харесай

Увеличават патрулите на КАТ по проблемните пътни участъци


Ще бъдат увеличени патрулите на КАТ по проблематичните пътни сектори, а всеки извършител на пътя ще бъде отвеждан до близкото районно полицейско ръководство и там ще получава своята санкция. Това взеха решение ръководещите.

Разпореждането е, когато бъде открито такова тежко и жестоко нарушаване на публичния ред, където се постанова осъществяване на насилствени административни ограничения – събаряне на регистрационния номер, това нещо ще разпоредя да се прави в районното ръководство, към което работят чиновниците. Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Младен Маринов , основен секретар на Министерство на вътрешните работи:

В районното ръководство ще се прави административно-наказателната активност. Това на процедура ще забави хората, защото в случай че бъдат хванати на междуградски път, ще би трябвало да отидат в районното ръководство на най-близкия град. Хората би трябвало да схванат, че когато съблюдават Закона за придвижване по пътищата ще стигнат на време, само че когато го нарушават жестоко, тези извършители ще бъдат извеждани от пътния поток, ще бъдат отвеждани в районно ръководство и там ще бъде прилагана цялата суровост на закона.

Няма опция във всички рейсове да бъдат поставяни колани. Това разяснява пред " Хоризонт " Васил Пиронков , ръководител на Сдружението на автобусните превозвачи. Поставянето на колани беше признато като една от ограниченията за понижаване на жертвите по пътя на вчерашната незабавна среща, свикана от премиера Бойко Борисов.

Не може да се каже дали новите ограничения на КАТ ще изплашен водачите и ще ги накарат да карат по-бавно и да не вършат нарушавания, защото камерите не се зачитат и не се признават за нещо, което може да потвърди осъществено нарушаване. В огромната част, където са тези ПТП-та, инфраструктурата не дава отговор на потока на коли към сегашния миг, т.е. той е пренаситен. Те не са изчислени за този поток. Когато водачите влизат от една по-добра пътна конюнктура в друга, тогава стават най-вече катастрофи с съдбовен край - сподели Васил Пиронков.

Цялото изявление с Васил Пиронков и Младен Маринов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР