Ще бъдат прегледани всички сделки и търгове с въпросните имоти

...
Ще бъдат прегледани всички сделки и търгове с въпросните имоти
Коментари Харесай

Случва Се В Момента, Нови Горещи Следи За Разстрела На Бизнесмена Петър Христов! Вижте Само Кого Погнаха Службите Току-Що

Ще бъдат прегледани всички покупко-продажби и търгове с въпросните парцели и имало ли е апетити към тях от страна на Петър Христов и брат му Димитър Манолов. Във Велико Търново се приказва, че след ареста на Вълев, притежателят на “Лактима ” е заел опразнените ниши във всички бизнес браншове, където членът на “Килърите ” имал въздействие, написа в. Труд.

Според осведомени обаче тези недвижими имущества от дълго време са трансферирани на други лица и не се водят на името на Вълев.

Познати на крупния предприемач описаха, че той постоянно и на обществени места изтъквал, че е оказал помощ и с помощта на него са направени разкритията против “Килърите ” и групата за отвличания “Наглите ”.

След убийството, във Велико Търново се разнесе слухът, че Георги Вълев поръчал покушението от килията, като подарък за 60-ия си рожден ден, който бил на 8 януари – денят на изтезанието. Освен версията за възмездие за разрушените незаконни групи, криминалисти ревизират и хипотезата, че убийството е обвързвано с бизнеса на Петър Христов

. “Работи се по горещи следи. Не мога да разясня версии, тъй като работя единствено с обстоятелства ”, сподели през вчерашния ден шефът на националното разследване и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов.

Междувременно стана ясно, че околните на Петър Христов са решили тялото му да бъде кремирано.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР