Ще бъда водач на листа в 23-ти МИР в София.

...
Ще бъда водач на листа в 23-ти МИР в София.
Коментари Харесай

Атанасов: Демократична България няма да участва в правителство на ГЕРБ или БСП

Ще бъда лидер на листа в 23-ти МИР в София. Това съобщи в " Тази заран " по bTV съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов. По думите му сълидерът Христо Иванов ще бъде също лидер на листа в столичен регион. Той добави, че към момента е рано да се приказва за обединения в бъдещия парламент.

" Този избор е " за " или " срещу " корумпираната Борисова страна. Сложете едни ръкавици и една маска и макар всички закани, идете и гласувайте. Управляващите имат интерес от ниска изборна интензивност, тъй като чиновническата войска чака ", прикани Атанасов.

Съпредседателят на " Демократична България " изясни, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е разговаряла с Христо Иванов и е предложила опозицията да координират наблюдаващите си в деня на вота, с цел да се ограничи опцията за операции.

" Демократична България " няма да взе участие в държавно управление на Бойко Борисов или Корнелия Нинова. Ние претендираме да получим мандат от президента за сформиране на кабинет и държавно управление. (...) Ние претендираме Българска социалистическа партия да поддържат наше държавно управление, само че ние няма да подкрепим държавно управление на Корнелия Нинова ", разяснява Атанасов.

Относно обстоятелството, че " Демократична България " се записва първа в ЦИК за изборите на 4 април, Атанасов изясни, че политическата мощ е подготвена за избори още от лятото, тъй като са очаквали предварителен избор.

Атанасов съобщи, че имат съществени терзания по отношение на организацията на изборите. " Виждаме, че здравният министър всеки ден има някъде акция, щял да се кандидатира за депутат, а здравен протокол за провеждането на изборите към момента няма. Това се прави съзнателно, главната цел на ръководещите е да лимитират изборната интензивност ", добави той.

Относно случая на бул. " Иван Гешов ", където 16-годишно момче почина след токов удар, Атанасов съобщи, че в случай че районният кмет Димитър Божилов, който е от " Демократична България ", се окаже отговорен - ще поеме политическа отговорност. Според него обаче той няма отношение към електрозахранването.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР