Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово, заяви

...
Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово, заяви
Коментари Харесай

Георги Холянов: Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово

" Ще бъда кмет на всички поданици на община Ракитово ", съобщи при встъпването си в служба новоизбраният кмет на Общината Георги Холянов, откакто постави клетва и получи уверение от ръководителя на Общинската изборна комисия Стоянка Гинчева.
 Тодор Самунев - Фото студио "Вижън "
Той е новият кмет на родопската община, откакто на частичните кметски избори на 3 юли тази година получи поддръжката на 2516 гласоподаватели . Георги Холянов благодари за голямата поддръжка на екипа си, на фамилията си и на всички жители и пое ангажимент да работи за благоденствието на трите обитаеми места - Ракитово, Костандово и Дорково.

ВрИД кметът на община Ракитово Цанко Молов връчи на Холянов огърлицата от Националното съдружие на общините - знак на локалното самоуправление и ключа на града и му пожела триумф.
 Тодор Самунев - Фото студио "Вижън "
Председателят на Общински съвет Нина Димова поздрави новоизбрания кмет Георги Холянов и му пожела да работи ползотворно и отговорно да управлява община Ракитово в интерес на жителите.

Димова изрече думи на признателност към кмета, индивида и общественика Костадин Холянов, който, за жалост, към този момент не е сред живите, за постигнатото през 7-те години на ръководство.

Тя благодари и на краткотрайно изпълняващия длъжността „ кмет “ Цанко Молов за взаимната им работа в дух на съгласие, съдействие и взаимно доверие в полза на жителите на Ракитово, Костандово и Дорково.
 Тодор Самунев - Фото студио "Вижън "
„ Сигурен съм, че ще намирате общ език и съгласие с общинските съветници “, обърна се в приветствието си към новия кмет и регионалният шеф на Пазарджик Андрей Гечев.

„ Тук живеят прелестни и виновни хора, по тази причина би трябвало да работите с самообладание - за богатството на община Ракитово “ , добави регионалният шеф. В заседателната зала на тържествената сесия за встъпване в служба на кмета Георги Холянов бяха пристигнали всички общински съветници и доста жители, които пожелаха здраве и триумфи на новоизбрания кмет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР