Щатският секретар на Джорджия разпореди днес в щата да започне

...
Щатският секретар на Джорджия разпореди днес в щата да започне
Коментари Харесай

В Джорджия ще има ръчно преброяване на всички бюлетини от президентските избори

Щатският секретар на Джорджия разпореди през днешния ден в щата да стартира ръчно броене на всички бюлетини от президентските избори, като означи, че разликата в гласовете, подадени за президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и съперника му Джо Байдън, е единствено 14 111 гласа, оповестява Българска телеграфна агенция.

Агенцията напомни, че Байдън не се нуждае от електоралните гласове от Джорджия, с цел да завоюва изборите.



С успеха си в Пенсилвания, оповестена от медиите в събота сутринта, той се снабди с повече от нужните 270 електорални гласа, с цел да бъде определен.

"При толкоз дребна разлика се постанова цялостно ръчно броене във всеки окръг. Това ще помогне за построяването на доверие ", сподели на конференция секретарят на Джорджия Брад Рафенспъргър.

Той означи, че в щата са били подадени към 5 милиона гласа и че конкуренцията е от "национално значение ". Рафенспъргър добави, че ще изследва всички изказвания за изборни измами, само че не даде знак за съществуването на доказателства за всеобщи нарушавания.

В Съединени американски щати мнозина, включително членове на Републиканската партия на Тръмп, считат демократа Байдън за определен президент. Лидерите на множеството водещи страни по света към този момент насочиха поздравления към него за успеха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР