Щатските законодатели може да гласуват за премахване на новите карти

...
Щатските законодатели може да гласуват за премахване на новите карти
Коментари Харесай

Демократите от Ню Йорк може да гласуват за отмяна на картите за пренасочване на районите — нещо, което може да създаде „сериозни последици“ за контрола над Камарата на представителите

Щатските законодатели може да гласоподават за унищожаване на новите карти на Конгреса на Ню Йорк идната седмица – нещо, което би имало „ съществени последствия “ в борбата за надзор над Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Демократите от Асамблеята се скупчиха съвсем два часа на среща в Zoom, свикана от ръководителя Карл Хести в петък, с цел да обсъдят дали да одобрят или да отстранен поправените карти, начертани от щатската комисия за пренасочване.

„ Всички бази бяха покрити. Това, което вършим, ще има огромни последствия “, сподели депутатът Майкъл Бенедето (D-Bronx) пред Post.

„ Карл беше отворен и обективен. Той е безпристрастен за това, което би трябвало да създадем “, добави Бенедето за Heastie.

Ако изберат да отхвърлят препоръчаните карти, демократите в законодателния орган на щата биха могли по-късно да ги преначертаят, с цел да отстраняват евентуално няколко основни региона на бойното поле и да наклонят везните в интерес на партията – което ги улеснява да си върнат Камарата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР