Щатите в САЩ, които имат по-ниско равнище на данъчното облагане,

...
Щатите в САЩ, които имат по-ниско равнище на данъчното облагане,
Коментари Харесай

Щатите с най-високи данъци харчат най-неефективно

Щатите в Съединени американски щати, които имат по-ниско ниво на данъчното облагане, се оказват и по-ефективни в ръководството на разноските и постигането на резултати посредством тях, сочи ново проучване на New York Post. Сред образците за щати с големи налози са Калифорния и Ню Йорк, ръководени от представители на Демократическата партия, а на противоположния полюс са Тексас и Флорида, където даже няма подоходен налог.

" Анализът на тези щати разкрива фрапантните разлики сред тях, само че най-много споделя по какъв начин администрациите с ниски налози се оправят чудесно, съпоставено $ за $, с тези, в които данъчното облагане е високо ", пишат от Zero Hedge.
 Как управляващите в Ню Йорк доубиват имотния пазар с регулации
Как управляващите в Ню Йорк доубиват имотния пазар с регулации

Сделките на него са се сринали с 40% за 2019 година

Например до момента в който Ню Йорк харчи по 23 хиляди $ годишно на възпитаник до 12-ти клас, във Флорида и Тексас разноските са едвам малко над 9 хиляди $. Същевременно данните демонстрират, че на процедура няма разлика в резултатите за четене и броене сред тези щата. Нещо повече, учениците от малцинствата във Флорида са постигнали най-високи резултати в страната.

По отношение на обществени прехвърляния като компенсациите за безработица резултатите са сходни. Между 2010 и 2018 година нормата на беднотия е спаднала с 1% в Ню Йорк и с 3% в Тексас, Флорида и Калифорния. За да реализира това, Ню Йорк е харчил по над 14 хиляди $ през 2010 година, Калифорния - 8,3 хиляди $, а Флорида и Тексас надлежно 5,8 и 4,8 хиляди $.
 Задръстванията в София - по-малко от Ню Йорк, повече от Сан Франциско
Задръстванията в София - по-малко от Ню Йорк, повече от Сан Франциско

Трафикът в българската столица се е влошил леко сред 2018 и 2019 година, сочат данни на TomTom

Същата е картинката и при инфраструктурните планове. Една миля автомагистрали във Флорида коства 241 хиляди $, а в Ню Йорк - 215 хиляди $ по отношение на 125 хиляди в Калифорния и 73 хиляди $ в Тексас. Но по качество на автомагистралите Ню Йорк е едвам на 45-о място, а Флорида - на 40-о в страната. Същевременно Тексас (72 хиляди долара) и Калифорния (125 хиляди долара) заемат надлежно 23-о и 43-о.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР