Щатите може да са родината на веригата Starbuks, но от

...
Щатите може да са родината на веригата Starbuks, но от
Коментари Харесай

Starbucks отвори най-голямото кафене в историята си. Как изглежда то?

Щатите може да са родината на веригата Starbuks, само че от скоро домът на най-голямото кафене на компанията е китайският град Шанхай. Там към този момент клиенти посреща заведението, ситуирано на на 2700 квадратни метра. То носи марката Reserve Roastery, който предлага екзотични сортове кафе.

Марката беше основана през 2014 година в Сеатъл, като задачата на веригата беше да отвори сред 20 и 30 обекта от нея по света.

Изборът на Starbucks за отварянето на следващата Reserve Roastery не е неочакван, като Китай е вторият максимален и бързо разрастващ се пазар за компанията. Само в Шанхай обектите й са 600.

Вътрешният дизайн на новото кафене в китайският мегаполис наподобява в действителност впечатляващо, като таванът е затрупан с 10 000 ръчно направени дървено плочки.

Новият обект на Reserve Roastery разполага с три обособени бара, където посетителите могат да дегустират разнообразни усети кафе. Те ще могат да избират от необятна гама артикули - над 100 разнообразни питиета, в това число и доста разнородни чайове.

В друга част на кафенето се намира така наречен Teevana Bar. Баровете там са направени напълно от. Баровете там са направени напълно от 3D принтирани рециклирани материали, показват от Starbucks.

Обектът обитава и цяла пекарна, където работят 30 пекари и готвачи, виновни за менюто от над 80 продукта.

Посетителите на кафенето могат да научат повече за основаването му благодарение на добавена действителност. Нужно е единствено да насочат смарт телефона си върху обектът, за който желаят да схванат спомагателни обстоятелства.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР