Щатът не успя да увеличи присъдата затвор, наложена на състезател

...
Щатът не успя да увеличи присъдата затвор, наложена на състезател
Коментари Харесай

Щатът не успя да увеличи затвора за състезател по таекуондо, който нападна мъж в тоалетните на кръчмата

Щатът не съумя да усили присъдата затвор, наложена на играч по таекуондо, който в миналото е представлявал Ирландия за удар на различен мъж с " дивак " удар в тоалетна на механа, причинявайки животозастрашаващи пострадвания.

Джейсън Оуенс (34), от Оук Гроув, Роял Оук, Сантри, Дъблин 9, се призна за отговорен предишния юни в наказателния съд в Дъблин за нахлуване Конър Кели, причинявайки му съществени пострадвания в кръчмата Cock & Bull в Кулок на Нова година 2020 година

Съдия Мартин Нолан осъди Оуенс на три години и половина с последните 12 месеца условно строги условия, които щатът апелира като прекомерно благосклонен.

В Апелативния съд предишния месец Мади Грант BL, от щата, сподели, че съдията по присъдата е определил главната присъда от седем години преди намаляване на отговорността преди да осъди Оуенс на две години и половина отнемане от независимост.

Г-жа Грант сподели, че макар че е била показана главната присъда от седем години е „ прекомерно ниска “, същността на изказванията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР