Щат Орегон и Щат Вашингтон работят по сделка да станат

...
Щат Орегон и Щат Вашингтон работят по сделка да станат
Коментари Харесай

Щат Орегон, щат Вашингтон обмислят присъединено членство в Конференцията на Западния бряг, казват източници на AP

Щат Орегон и Щат Вашингтон работят по договорка да станат асоциирани членове на Конференцията на Западния бряг за баскетбол и други олимпийски спортове за две години, споделиха двама души, осведомени със обстановката, пред Асошиейтед прес в сряда.

Сделка може да бъде подписана още тази седмица, съгласно хората, които са говорили при изискване за анонимност, защото детайлностите не са финализирани. Президентите на университетите на WCC се чака да се срещнат до четвъртък, с цел да обсъдят препоръчаното съглашение, което беше обявено за първи път от CBS Sports.

По-рано този месец щатът Орегон и щатът Вашингтон оповестиха съглашение за футболен график с конференцията Mountain West за през идващия сезон, до момента в който се пробват да оцелеят след срутва на Pac-12, а останалите 10 учебни заведения отпътуват за други лиги идващото лято. Бобрите и Кугарите ще изиграят шест футболни мача против противниците от Маунтин Уест и ще платят на лигата 14 милиона $ като част от съглашението за графика.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР