Щастливите събития за младата и очарователна дама Силвия и българската

...
Щастливите събития за младата и очарователна дама Силвия и българската
Коментари Харесай

Най-радостната новина за волейболен ас и най-красивата учителка

Щастливите събития за младата и очарователна дама Силвия и българската горделивост Тодор наподобява скоро няма да приключат. На 7 юли двамата влюбени си споделиха „ да ” в граждандското и станаха семейство Скримови. Естествено, че става въпрос за най-красивата учителка у нас Силвия Зубева и волейболния ас Тодор Скримов.

Няма и месец след подписа сред двамата, през вчерашния ден, на 1 август, Силвия и Тошко се снабдиха с дъщеричка. Кръстиха дребната принцеса Ася. От няколко часа родителите не могат да си намерят място от наслада и неспокойствие.

Бебокът свари неопитен бащата, който таман бе отпътувал на лагер с националния тим по волейбол във Варна. Наложи се незабавно прибиране в София, с цел да бъде до новородената си дъщеричка и брачната половинка си.

Силвия и Тодор благодарят извънредно доста на лекар Веселин Дяволов и екипа му от Майчин дом. Майката и бебето са добре и получават стотици пожелания.

БЛИЦ честити радостната новина на Силвия и Тошко.

Ред е и за нашите пожелания...

Бъдете доста здрави, щастливи и усмихнати. Нека дребната Ася има най-хубавото детство, а вие да й се радвате дълги години. Да бъде красива като майка си и със състезателен хъс за победа като татко си. Да осмисля дните ви. Да не ви оставя на мира и да лудее. И да бъде вашата пътеводна светлина в живота. 

СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР