Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви - с тези

...
Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви - с тези
Коментари Харесай

Деси Радева разказа как е била секретарка на Слави Трифонов

" Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви " - с тези думи разяснява фамилните си връзки брачната половинка на президента Радев разяснява пред Мартин Карбовски в ефира на bTV., представена от Webcafe.

Тя добави, че огромната обич на президента е и постоянно е била не друго, а изтребителите.

" Той е роден водач, от трети клас знае какъв желае да стане " - по този начин Десислава Радева заключи пристрастеността на своя брачен партньор.

Тя сподели още, че се е съгласила на изявлението с Карбовски поради името на предаването - " Втори проект " и поради това, че е на втори проект след президента. Радева показа, че се познава с президента от 31 години, само че връзките им в предишното са били чисто другарски. В последна сметка ги събира работата във военно-въздушните сили.

" Ние бягахме от любовта, само че в последна сметка тя се случи " - по този начин Десислава Радева изясни по какъв начин е почнала връзката сред нея и Румен Радев. По време на цялата предизборна акция тя е зад брачна половинка си без никакви съмнения.

Въпреки това Радева споделя, че да е дамата до президента има повече дефекти, в сравнение с преимущества.

Сред плюсовете уточни, че се среща с доста забавни хора и посещава забележителни места. Тя даде за образец концерта на Виенската филхармония на 1 януари, когато е получила подпис от италианския диригент Рикардо Мути. Радева е била и в Болшой спектакъл, което е била нейна остаряла фантазия.

Недостатъците обаче са повече, добави тя, най-много поради общественото внимание и следенето в обществените мрежи. Посочи още, че е след избора на Румен Радев за президент е станала по-тъжна.

" Аз съм естествен човек ", акцентира Десислава Радева. По думите й пред Карбовски в България няма разбиране като " първа дама ", няма и по Конституция. Тя сподели, че не е " първа дама ", само че за сметка на това е дамата до президента.

" Не ми се желае втори мандат на президента ", разяснява Радева.

Допълни с закачлив звук, че " на мен и първи мандат не ми се искаше ". " Ако знаех какво ще е, нямаше да се съглася ", безапелационна е тя.

Тя добави, че гледа на мъжа си не като на политик, тъй като политиците произлизали от политически партии. Предпочитала да гледа на него като общественик. " Няма по какъв начин да влияеш на един военачалник ", дава отговор на въпроса дали въздейства на работата на брачна половинка си.

В ефира на bTV и " Втори проект " Десислава Радева се върна и по-назад във времето като показа повече за познанството си със Слави Трифонов иработата й за предаването " Каналето ", където е била офис-мениджър. Казва, че по това време е обмисляла разновидността да емигрира, само че Трифонов я разубедил.

Преди това е работила в рибна фабрика " Славянка ".

В първата си телевизионна изява Десислава Радева разяснява и първия случай с автомобил на НСО.

" Не знаех какво се случва ", бяха първите й думи на въпроса какво тъкмо се е случило. Тя разказва по какъв начин автомобилът е спрян от жандармерията и е бил опасан от тежковъоръжени жандармеристи, без да има някаква провокация за такива дейности.

Допълни още, че изнесената в медиите информация няма нищо общо със случилото се. Водещият Мартин Карбовски от своя страна посочи, че броят на предаването е записан преди втория случай с кола на НСО, при който беше забъркано името на Радева.

" Дрехи, прически, гримове - всичко е от фамилния бюджет " - това отговори тя на въпроса дали данъкоплатците поемат разноските при обществените й изяви. Тя посочи, че от време на време отхвърля предложения за някои събития, тъй като не може да заплаща за всичко сама. Повечето й облекла, по нейни думи, са облечени единствено един път и по-късно върнати.

Като своя съществена идея пред Карбовски Десислава Радева уточни основаването на национална педиатрична болница.

Тя уточни, че здравният министър Кирил Ананиев е приел самодейността, тъй като не може да се оправи сама с нея. Радева уточни, че постоянно посещава здравни заведения за деца при пътуванията си в чужбина и събира въпроси по какъв начин е проведена активността там.

В момента се провежда коледно празненство за деца от администрацията на президентството. След това, сподели Десислава Радева, тя и фамилията й ще се " отдадат на ваучър ". На президента през новата година тя пожела да продължава да я обича колкото в този момент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР