Щастливата среща на хората, които се ценят, е: Happy Life

...
Щастливата среща на хората, които се ценят, е: Happy Life
Коментари Харесай

Happy Life - slim & shape club – това е вашият партньор за мечтаната фигура!

Щастливата среща на хората, които се ценят, е: Happy Life - slim & shape club. Толкова функционален, толкоз наоколо! На море, само че не като на море, тъй като плажът ще стане Вашата сцена, когато.....

Искате ли да измененията тялото си, тъй че да се мотивирате с всеки взор в огледалото? И освен да забелязвате оформянето на стремежи облик, само че и другите да се питат каква е магията на външния ви тип?

Искате ли да участвате в работа с фигурата ви, която по едно и също време ви зарежда извън и от вътрешната страна? Да диша вашето тяло с ритъма на възраждащата се природа? Да бъдете в естетика, да постигнете убеденост, да имате посока и онази удивителна еластичност за великолепие на всяко ваше деяние и жест? Защото ядката на прочувствената непоклатимост е събрана във вашето тяло, което жадува да се обновява и радостно да ви се отблагодарява.



Затова не се колебайте! Пристъпете напряко. Отворете тази врата! Тя е нова като нова вяра и нова лятна фантазия. Мястото е: Happy Life - slim & shape club .



Единствен по рода си във Варна и единствен в България, той е освен иновация и водач, само че на първо място личен и най-сигурен ваш сътрудник в желанието ви да изглеждате добре, отслабнали и мощни, да се чувствате обгрижвани и жизнерадостни, да се носите с тъкмо този контур, който ви е необходим.

Само в Happy Life - slim & shape club вие може да срещнете себе си с отличен резултат, с помощта на уреди ново потомство – със програмен продукт от 2017 година и създадени по специфична поръчка за клуба. Те обезпечават новаторски метод на трениране и са носители на доста награди за потвърден принос.



Залата на клуба разполага с шест ефикасни разнообразни уреда, с които можете да регулирате функционалностите си съгласно вашите потребности. Изработени са по специфични условия и са съобразени с най-прогресивните артикули на пазара: три съвършени кардио уреда, два неповторими масажора и енергобалансираща пресотерапия инфраред сауна в релакс зоната.

Всичко е отдадено на вашето физическо и психологично благополучие!

Уредите са проектирани, тъй че взаимно да се допълват - за един час клиентът може да сменя два от тях, без да понижава мотивацията му.



За да открехнем още малко вратата, е добре да знаете, че тези специфични уреди постоянно нагряват до 50 градуса с инфраред светлина, а това основава извънредно преживяване и чувство, което не може да се съпостави с нищо другаде претърпяно. Същото са изпитали само космонавтите по време на тренировките във вакуумна среда.

Заинтригувахте ли се? Не се колебайте и идвайте!

Единствено тук кардио тренировката трае 30 минути, а не с час повече, както в елементарна зала. Разбира се, клиентът напредва под надзора и препоръките на експертите на клуба - кинезитерапевт, професионален фитнес играч и фитнес инструктор. Тяхното наличие вдъхва успокоение, тъй като те деликатно следват упованията и желанията на клиентите, подходящо поучават и оферират стратегии за друга натовареност.



Бонус за вашия избор пък е подсигурена зала за силови занимания с персонален треньор, което влиза в цената на самата подготовка, без в допълнение възнаграждение.

Варненци и гостите на града, които към този момент употребяват услугите на многофункционалния клуб, се радват на първите резултати. А те ви подсигуряват, че в случай че в границите на един месец и половина упражнявате най-малко три пъти седмично, сваляте от 2 до 4 см от обиколката на тялото.

Усмивката няма да слиза от лицето ви!

Happy Life - slim & shape club е с следен достъп и работи всеки ден от 08 до 20 часа, а в събота и неделя – от 08 до 18 часа.



--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „ Тодор Радев Пенев ” 7

Тел: 0879 660 770

Електронен адрес: [email protected] 

www.happylifebg.com

Facebook: Happy Life - slim & shape club

 

* обява
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР