„Щастлива съм“ не е просто поредната книга за самопомощ. Авторът

...
„Щастлива съм“ не е просто поредната книга за самопомощ. Авторът
Коментари Харесай

Време за четене: „Щастлива съм“ ни тренира за по-позитивна нагласа в стресираните дни

„ Щастлива съм “ не е просто следващата книга за самопомощ. Авторът Д-р Анна Напауан споделя техники от когнитивно-поведенческата терапия (КПТ) , които ще ни оказват помощ да открием нови и положителни способи на мислене, ще ни научат по какъв начин да се облягаме на дискомфорта, когато се появи, и по какъв начин да се учим от тези прекарвания.

Ясно е, че не можем (и не е нужно) да бъдем щастливи от самото начало - противоположното не би било обикновено. Способни сме обаче да моделираме разбирането си за щастието и да не позволяваме негативизмът да унищожава триумфите ни , като търсим насладата в дребните неща.

 книга AVA Books Щастлива съм AVA Books

Упражненията в „ Щастлива съм “ ни провокират да разсъждавате кои са трудностите сред вас и вашето благополучие и по какъв начин да ги преодолеете. Освен тях ни чакат вдъхновяващи цитати и утвърждения за покачване на духа.

Ако:

- постоянно попадате в клопката на отрицателните мисли и мъчно се измъквате от него;

- самокритични сте и се самообвинявате;

- чувствате се комплицирани и напрегнати и насладата като че ли ви се изплъзва,

„ Щастлива съм “ ще ви помогне да живеете по-спокойно и да бъдете по-удовлетворени.

 книга AVA Books Щастлива съм AVA Books

Вижте още книжни оферти в галериите тук:
 6 книги за вълнуващо лято  6 книги за вълнуващо лято  6 книги за вълнуващо лято  6 книги за вълнуващо лято  7 трагични книги за летния ти лист  7 трагични книги за летния ти лист  7 трагични книги за летния ти лист  7 трагични книги за летния ти лист  За всекиго по нещо: 9 книги, с които да си починем справедливо  За всекиго по нещо: 9 книги, с които да си починем справедливо  За всекиго по нещо: 9 книги, с които да си починем справедливо  За всекиго по нещо: 9 книги, с които да си починем справедливо  4 книги, които ни срещат с тайните на Путин и Кремъл  4 книги, които ни срещат с тайните на Путин и Кремъл  4 книги, които ни срещат с тайните на Путин и Кремъл  4 книги, които ни срещат с тайните на Путин и Кремъл
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР