Щастлива съм, че за първи път от четири години мога

...
Щастлива съм, че за първи път от четири години мога
Коментари Харесай

Мария Бакалова пред БГНЕС: Нека силно да вярваме, да мечтаем по детски и да обичаме с цялото си сърце

Щастлива съм, че за първи път от четири години мога да бъда на наша българска земя в навечерието на този прелестен празник и в този храм, наименуван спектакъл. Това съобщи пред БГНЕС световноизвестната българска актриса Мария Бакалова, която довечера участва на премиите ИКАР.

„ Честит празник на всички – на публиката също, освен на сътрудниците от театралната промишленост. Искам да пожелая на всички да бъдат въодушевени. На сътрудниците да не престават да въодушевяват хората и дано запазим детското и да имаме вяра, тъй като както споделяме в една наша пиеса, че точно в театъра човек може да откри сърцето си, даже тенекиеният човек “, сподели Мария Бакалова. Тя пожела още мощно да имаме вяра, да мечтаят по детски и да обичаме с цялото си сърце.

Актрисата показа, че скоро отпътува за Съединени американски щати, където ще стартира промотирането на „ Пазителите на галактиката “. „ И оттова нататък не преставам към фотоси към други планове, за които към момента не мога да приказвам “, сподели още Мария Бакалова.

БГНЕС напомня, че българската актриса Мария Бакалова ще озвучава куче в третия филм от поредицата на „ Марвел “ – „ Пазителите на галактиката “. Тя ще озвучи съветското куче Космо, което има телепатични качества и е изпратено в орбита като част от руска галактическа стратегия през 60-те години на ХХ век. Подробностите бяха оповестени на годишния фестивал Comic Con в Сан Диего, Калифорния. Актрисата от кино лентата „ Борат 2 “ се причисли към досегашните артисти в хитовата поредност, измежду които са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Брадли Купър и Карън Гилън. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР