Щастлива съм, че участвах в кампания Топъл обяд“. Благодаря на

...
Щастлива съм, че участвах в кампания Топъл обяд“. Благодаря на
Коментари Харесай

Вихра Ерамян подкрепи кампанията Топъл обяд

" Щастлива съм, че участвах в акция „ Топъл обяд “. Благодаря на президента на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите доцент доктор Невен Енчев, че ме предложения и ме направи част от тази благородна идея, която се провежда по негова концепция пред болница „ Медлайн “ в Пловдив повече от 5 години. Това съобщи Вихра Ерамян, шеф на Езикова гимназия „ Иван Вазов “ в Пловдив, която през днешния ден раздаде храната на нуждаещите се.

Тя пожела на хората да бъдат здрави през Новата 2019-а и постоянно да получават поддръжка, в случай че ги сполетят грижи и усложнения. Докато разливаше лещата, пенсионирана учителка изстена: „ Г-жо Ерамян, вижте до каква степен стигнахме! “ Не се тревожете, всеки претърпява компликации, значимото е, че има хора като пловдивския бизнесмен доцент Енчев, които са подготвени да ви подадат ръка и да ви накарат да се чувствате по-добре, отговори Вихра.

Директорката на най-елитното учебно заведение под тепетата акцентира, че със съдействието на пловдивския бизнесмен в гимназията са осъществени разнообразни начинания, една от последните е била обвързвана с толерантността сред етносите. Ерамян увери, че ще продължи традицията, положена от нейната предшественичка Марияна Димитрова, без значение че доцент Енчев развива бизнеса си в Германия и през огромна част от времето е там.

„ С наслаждение поддържах акция „ Топъл обяд “, която се провежда повече от 5 години по концепция на доцент Енчев, с цел да дам също по този начин образец на моите ученици, че би трябвало да се грижат за по-слабите, бедните, болните, изпадналите в потребност, би трябвало да вършат положително постоянно, а освен преди Коледа, съобщи директорката. - И защото приключилите нашето учебно заведение са сполучливи персони, без значение дали се осъществят в чужбина или България, те е редно да знаят, че би трябвало да оказват помощ на хората в родния си град и в страната. “

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР