"Щастлив съм. Щастлив съм заради момчетата и заради тези хора,

...
"Щастлив съм. Щастлив съм заради момчетата и заради тези хора,
Коментари Харесай

Делио Роси: Сладко е да елиминираш големи си враг

"Щастлив съм. Щастлив съм поради момчетата и поради тези хора, които от самото начало ни следват. Единствено скърбя, че не победихме ", разяснява Делио Роси след класирането на финала за Купата на България. Левски и ЦСКА приключиха 2:2 в реванша и след общ триумф 4:2 от двата мача "сините " са на край. Тимът на Делио Роси ще се изправи против Славия на 9 май на "Васил Левски ".

"Да преминеш полуфинала, и то, играейки против най-големия противник е доста хубаво нещо, изключително за хората на стадиона. Минахме значим стадий, само че имаме да играем и край ", сподели Роси.

"И в двата мача се видя, че ние сме повече тим. Особено през днешния ден - с 10 индивида, бяхме с вдигната глава и скърбя, че не победихме. Да се играе с 10 индивида не е елементарно, макар че момчетата знаят по какъв начин да играят. Справихме се добре, само че постоянно можеш да получиш гол. Най-важното е, че продължихме да търсим гола и имахме няколко положения ", продължи италианецът.

"Работата дава резултат. Според мен идващият мач ще е по-труден, тъй като ще влезем като любимец. Сега играхме против ЦСКА като равностойни, а в идващия мач ще влезем като любимец. По-трудно е да се играе като любимец. Ще мислим за Славия, когато пристигна време за финала ", добави Делио Роси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР