Щастлив съм от поредния успех на любимия ми отбор. Ние

...
Щастлив съм от поредния успех на любимия ми отбор. Ние
Коментари Харесай

Красен Кралев: И днес бях на Тича, както го правя от 1977-а

„ Щастлив съм от следващия триумф на обичания ми тим. Ние отново бяхме тук, във вятър и в мраз …така е от 1977 година. “

Това съобщи някогашният министър на спорта и втори в листата на ГЕРБ-СДС във Варна за изборите на 2 април Красен Кралев след триумфа на Черно море над Септември (София) с 3:0.

Той и почитателите,, видяха по какъв начин обичаните им „ моряци “ загърбиха провалите от Лудогорец (2:3) и Ботев Пд (1:2) в предходните 2 кръга, с цел да съберат 39 точки и да се настанят на 5-ото място във краткотрайното класиране.

„ Черно море реализира първата си победа над Септември (София) от 5 години насам, откакто завоюва с класическото 3:0 семейството си от XXIV кръг на футболната ни efbеt Лига. Завърналият се преди дни в тима бранител Влатко Дробаров се разписа с глава след почивката, до момента в който преди нея Исмаил Иса се отличи с гол и асистенция за Мазир Сула, който откри резултата още в 5-ата минута “, написа Кралев в своя профил във „ Facebook “ и добавя:

„ Разбрах, че на мача е бил и сътрудника от Политическа партия Даниел Лорер. Добре пристигнал за първи път на Тича. По изборите стават чудеса. Представителите на партията, която разгроми българския спорт, потеглиха по спортни събития. Пожелавам на Даниел да посети най-малко още един път в живота си мач на Черно море. Може да го изгледаме дружно. Аз ще бъда отново тук и на идващия мач, и на по-следващия. Както съм го правил от 1977 година насам. Черно море вечно! “


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР