Щастлив съм да бъда тук, чувствам се страхотно“ – това

...
Щастлив съм да бъда тук, чувствам се страхотно“ – това
Коментари Харесай

Вучич в Косово: Щастлив съм тук, дойдох за мир

„ Щастлив съм да бъда тук, усещам се ужасно “ – това бяха първите думи на президента на Сърбия Александър Вучич след идването му в северната част на Косово, оповестява Gazeta Express.

Посещението на Вучич ще продължи и на следващия ден като част от авансово контрактувана аудиенция и се чака да разкрие проекта на Сърбия за финално съглашение с Косово.

„ Пристигнах на първо място, с цел да приказвам за нашата концепция – да се поддържат дълготрайни мир, непоклатимост и да се опитам за бъдещите времена да направя по-добри връзките сред сърби и албанци. В това време дойдох, с цел да приказвам на всяка спирка за огромните капиталови проекти “, съобщи сръбският президент.

Той стартира визитата си от Центъра за екология и спорт, за чието основаване Сърбия влага 200 милиона динара (3,3 милиона лева) се намира на брега на водохранилището Газивода.

Общо в програмата на визитата на Вучич по Косово има 12 обекта, които ще посети за 2 дни. Той ще завърши обиколката си на 9 септември с послание пред жителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР